Buna! Ma numesc Andreea, ador sa fac fotografii, sa calatoresc, sa cunosc oameni noi si sa legam prietenii, sa fac drumetii, sa ma plimb cu rolele, sa joc sah si multe altele.

Am absolvit Facultatea de Drept, apoi mi-am dat seama ca nu vreau sa urmez drumul acesta. In timpul facultatii am inceput sa lucrez ca graphic designer, apoi am descoperit fotografia. M-am inscris la Avatar Studio si atunci lumea mea s-a schimbat. Am realizat ca fotografia este pasiunea mea cea mai mare si imi doresc mult sa ajung unul dintre cei mai buni fotografi.

Fotografia de eveniment a inceput din intamplare. Pur si simplu ma contactau persoane pe Facebook care imi spuneau ca le place foarte mult ceea ce fac si ca vor sa colaboram. Asta desi eu nu aveam niciun portofoliu cu evenimente, aveam numai sedinte foto si peisaje.

De ce sa ma alegeti pe mine dintre atatia fotografi talentati? Pai e simplu... In primul rand pentru ca ador copiii si puteti fi siguri ca in timp ce voi va aranjati pentru botez eu ii voi face bebelusului sedinta foto, il voi lua in brate, il voi face sa rada si chiar ii voi canta daca este nevoie. Pentru ca daca el este fericit, toata lumea este fericita. Nu-i asa ?

De ce sa ma alegeti pe mine ca fotograf de nunta? Pentru ca va inteleg perfect, dragile mele. 🙂 Toate avem acel "profil potrivit" pentru poze, iar eu voi face tot posibilul sa il scot in evidenta. Chiar daca domnii in general nu au prea multa rabdare sa stea la fotografiat, va asigur ca voi surprinde instantanee foarte frumoase, de care va veti aminti cu drag.

Pentru mine fotografia este o modalitate de a simti, de a atinge, de a iubi. Ceea ce fotografiez ramane capturat pentru totdeauna ... Va va aminti lucruri mici, mult timp dupa ce ati uitat totul. Timpul nu va ingheta in loc niciodata si acele momente care ne aduc o astfel de bucurie devin amintiri intr-o clipa. A surprinde un astfel de moment si a-l inregistra pentru totdeauna este cu adevarat monumental.

Acestea fiind spuse, abia astept sa ma contactati, sa fiu alaturi de voi in cele mai importante momente din viata si sa legam o prietenie frumoasa.

Va doresc o zi minunata!